Wat doen we

BOU MEDIA produceert audiovisuele producties voor de zakelijke markt. Wij werken met name voor industriële bedrijven. Daarnaast maken wij documentaires over en met mensen. Altijd gekenmerkt door een ijzersterk verhaal. Wij zijn een flexibele organisatie: we stellen per project een team samen van de beste professionals. Een corporate film vraagt een andere creatieve invulling dan een documentaire. De teams zijn afgestemd op de specifieke behoeften van het project en de vraag van de opdrachtgever. Uiteraard werken wij altijd vanuit een dialoog met onze opdrachtgever.

Timelapse laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele 4K timelapse videos. BOU Media heeft zelfs een aparte divisie opgericht binnen de organisatie, waar u terecht kunt voor het laten maken van een timelapse: TRIGGER TIMELAPSE. Deze techniek passen wij bijvoorbeeld toe bij processen die een lange periode in beslag nemen. Denk daarbij aan de bouw van een productieplatform, jackets voor de offshore industrie of een grootschalig bouwproject. Lees bij Trigger Timelapse meer over hoe dit in z’n werk gaat.

Timeunit

Speciaal voor onze timelapse projecten heeft BOU MEDIA de Timeunit ontwikkeld. Deze apparatuur is bestand tegen allerlei extreme weersomstandigheden en kan via een UMTS-verbinding altijd en overal worden gemonitord en bijgestuurd. We maken de foto’s met Canon EOS 700 DSLR spiegelreflexcamera’s.

Hollands Glorie

Een zeer succesvol project van BOU MEDIA is ‘Hollands Glorie’. Dit is een documentairereeks uitgezonden bij RTL7 en RTLZ. Hollands Glorie laat zien wat succesvolle, toonaangevende en innovatieve Nederlandse ondernemingen doen. Wij zetten de wensen van de klant om in een boeiend, inspirerend en overtuigend verhaal. Daar ligt onze kracht.

Wilt u meer zien van ons werk? Bekijk voorbeelden van onze producties.

Contactgegevens

BOU MEDIA – Corperate movies – Brand Docs – Documentaires – Professional 4K timelapse videos

Soestdijkseweg Zuid 268

3721 AK Bilthoven

Tel: +31 6 51 44 90 00

E: info@boumedia.nlboumedia.nl